Notificare legală ACUVUE®

Termenii legali de utilizare - ultima actualizare 30/10/15

Acest Site web („Site web”) vă este furnizat în temeiul prezenților „Termeni de utilizare” și al oricăror amendamente sau completări la aceștia (denumite colectiv „Contractul”), care pot fi publicate de către Johnson & Johnson Vision Care, Inc. sau una dintre companiile sale afiliate (denumite colectiv „Proprietarul site-ului”, „noi”, „nouă”) din când în când. Modul în care utilizați acest Site web sau orice alte servicii ori conținuturi furnizate prin intermediul Site-ului web, va fi considerat drept consimțământul dumneavoastră de a respecta legal termenii și condițiile Contractului, care se vor aplica în aceeași manieră în care s-ar fi aplicat dacă ați fi semnat Contractul. Dacă nu doriți să acceptați termenii și condițiile Contractului, vă rugăm să nu accesați și să nu utilizați Site-ul web ori să nu postați sau să trimiteți orice materiale pe acesta.

Publicul-țintă al Site-ului web

Acest Site web este conceput și se adresează locuitorilor din România. Acest Site web nu este conceput pentru nicio persoană cu vârsta sub 13 ani.

Informații despre declinarea responsabilității

INFORMAȚIILE CARE INCLUD ORICE SFATURI ȘI RECOMANDĂRI PE SITE-UL WEB SUNT CONCEPUTE EXCLUSIV CA MIJLOC EDUCATIV GENERAL. ACESTEA NU SUNT CONCEPUTE DREPT SFAT MEDICAL SAU DE ÎNGRIJIRE A SĂNĂTĂȚII ȘI NICI PENTRU A FI UTILIZATE ÎN SCOPURI DE DIAGNOSTIC SAU TRATAMENT MEDICAL, PENTRU NICIO PROBLEMĂ INDIVIDUALĂ. DE ASEMENEA, NU SUNT CONCEPUTE SĂ ÎNLOCUIASCĂ SFATURILE ȘI SERVICIILE PROFESIONALE DIN PARTEA UNUI FURNIZOR DE SERVICII MEDICALE CALIFICAT, FAMILIARIZAT CU ASPECTELE DUMNEAVOASTRĂ UNICE. SOLICITAȚI ÎNTOTDEAUNA SFATUL MEDICULUI DUMNEAVOASTRĂ SAU AL ORICĂRUI FURNIZOR DE SERVICII MEDICALE CALIFICAT ÎN CEEA CE PRIVEȘTE ORICE AFECȚIUNE MEDICALĂ ȘI ÎNAINTE DE A ÎNCEPE ORICE TRATAMENT NOU. MODUL ÎN CARE UTILIZAȚI SITE-UL SE SUPUNE UNOR DECLINĂRI DE RESPONSABILITATE ȘI AVERTISMENTE SUPLIMENTARE CARE POT APĂREA PE PARCURSUL SITE-ULUI WEB.

NU NE ASUMĂM NICIO RESPONSABILITATE PENTRU NICIO CONSECINȚĂ CORELATĂ DIRECT SAU INDIRECT CU ORICE ACȚIUNE SAU LIPSĂ DE ACȚIUNE DIN PARTEA DUMNEAVOASTRĂ PE BAZA INFORMAȚIILOR, SERVICIILOR SAU A ALTOR MATERIALE DE PE SITE-UL WEB. DEȘI ÎNCERCĂM SĂ MENȚINEM INFORMAȚIILE DE PE SITE-UL WEB PRECISE, COMPLETE ȘI ACTUALIZATE, NU OFERIM ASIGURĂRI ȘI NU VOM FI RESPONSABILI PENTRU NICIO DAUNĂ SAU PIERDERE LEGATĂ DE ACURATEȚEA, CARACTERUL COMPLET SAU FURNIZAREA LA TIMP A INFORMAȚIILOR DE PE SITE-UL WEB.

Proprietate

Înțelegeți că Site-ul web este disponibil numai pentru utilizare personală, necomercială. Vă exprimați acordul că Site-ul web este proprietatea Proprietarului site-ului; inclusiv toate drepturile de proprietate intelectuală din acesta și că nu aveți niciun drept să le utilizați altfel decât așa cum se stabilește în prezenții termeni de utilizare. Nu suntem responsabili pentru nicio vătămare sau pierdere pe care o suferiți în legătură cu orice mod de utilizare a Site-ului web în scop de afaceri sau alte scopuri neautorizate în temeiul prezenților termeni de utilizare. Ne rezervăm dreptul de a refuza sau încheia accesul la Site-ul web la latitudinea noastră. Site-ul web este furnizat în mod gratuit şi în acest sens nu avem nicio obligaţie de a furniza servicii de întreținere sau asistență în legătură cu acesta și nu suntem responsabili pentru nicio pierdere sau daună pe care ați putea să o suferiți ca rezultat al neefectuării de lucrări de întreținere sau actualizare pe Site.

Nu puteți copia, modifica sau reutiliza Site-ul web, orice actualizări la acesta sau orice parte din acesta inclusiv software-ul încorporat în acesta.

Puteți utiliza acest Site web numai în scopuri legale și în conformitate cu prezenții termeni de utilizare. Vi se acordă o licență limitată neexclusivă, netransferabilă, revocabilă de a vizualiza, imprima și distribui conținutul de pe Site-ul web în scopuri personale, necomerciale, cu condiția de a nu elimina sau ascunde notificarea de copyright sau alte notificări afișate în conținut. Nu puteți copia, retipări, modifica, afișa, executa, traduce, distribui, adapta, difuza, comunica către public prin mijloace de telecomunicații, pune în circulație sau vinde conținutul de pe Site-ul web în nicio modalitate, în niciun scop comercial și nici nu-l puteți pune la dispoziția unei surse comerciale, inclusiv alte site-uri web, fără permisiunea scrisă prealabilă din partea Proprietarului site-ului.

În plus, sunteți de acord: (i) să nu utilizați acest Site web în nicio manieră care ar putea dezactiva, supraîncărca, deteriora sau afecta acest Site web sau ar putea interfera cu orice alte utilizări ale acestui Site web, inclusiv capacitatea oricărui utilizator de a se implica în activități în timp real prin intermediul acestui Site web; (ii) să nu utilizați niciun robot, software sau alt dispozitiv, proces sau mijloc automat pentru a accesa acest Site web în orice scop, inclusiv pentru a colecta, mina date, monitoriza sau copia orice material de pe acest Site web; (iii) să nu utilizați niciun proces manual pentru a monitoriza sau copia orice material de pe acest Site web sau pentru a vă implica în orice alt scop neautorizat fără consimțământul prealabil exprimat în scris al Proprietarului site-ului; (iv) să nu utilizați în alt fel orice dispozitiv, software sau procedură care interferează cu funcționarea adecvată a acestui Site web; sau (v) să încercați în orice alt fel să interferați cu funcționarea adecvată a acestui Site web.

Ne rezervăm toate drepturile care nu vă sunt acordate în mod expres.

Contul și parola dumneavoastră

Când vă înregistrați prima dată pentru utilizarea Site-ului web vi se poate solicita să creați o parolă. Trebuie să păstrați această parolă secretă și să nu o dați nimănui altcuiva precum, și să nu le permiteți să vă utilizeze contul. Trebuie să nu utilizați parola sau contul nimănui altcuiva. Trebuie să ne informați imediat dacă suspectați orice utilizare sau accesare neautorizată a parolei sau a contului dumneavoastră. Nu vom fi responsabili dacă suferiți orice daună sau pierdere pentru că nu ați păstrat secretă parola dumneavoastră, dacă permiteți altcuiva să utilizeze contul dumneavoastră, dacă utilizați parola sau contul altcuiva sau dacă luați la cunoștință de o utilizare neautorizată, suspectă a parolei sau contului dumneavoastră, dar nu ne informați cu promptitudine.

Confidențialitatea și consimțământul pentru utilizarea datelor

Informațiile pe care le obținem prin utilizarea de către dumneavoastră a Site-ului web, indiferent dacă prin procesul de înregistrare sau în alt mod, se supun Politicii noastre de confidențialitate. Politica noastră de confidențialitate acoperă modul în care colectăm și utilizăm datele pe care ni le furnizați, inclusiv drepturile dumneavoastră în legătură cu acele informații.

Comunicări electronice

Informațiile comunicate pe Site-ul web constituie o comunicare electronică. Când comunicați cu noi prin intermediul Site-ului web sau prin alte forme de comunicare electronică, precum e-mailul, înseamnă că comunicați cu noi pe cale electronică. Vă exprimați acordul că putem comunica pe cale electronică, în conformitate cu legislația locală privind confidențialitatea, și că respectivele comunicări, precum și notificările, dezvăluirile, acordurile și alte comunicări pe care ni le furnizați pe cale electronică, sunt echivalente cu comunicări în scris și vor avea aceeași valoare juridică și același efect ca și când ar fi fost scrise și semnate de către partea care trimite comunicarea.

Materiale trimise de utilizator

Am creat sau putem crea în viitor anumite zone, precum avizierele de mesaje și camerele de chat, în cadrul Site-ului web unde membri pot încărca și partaja gândurile comentariile, recenziile de produs, imaginile, videoclipurile și alte informații similare cu alți membri (denumite colectiv „Forumuri”). Aceste Forumuri pot fi disponibile numai membrilor înregistrați ai Site-ului web. Pentru a ne asigura că textele, elementele grafice, software-urile, muzica, sunetele, fotografiile, videoclipurile, mesajele, postările, datele, informațiile sau alte materiale postate de către utilizatori (denumite colectiv „Conținut creat de utilizator”) sunt benefice pentru comunitate în ansamblu, am stabilit câteva reguli de bază pe care toți trebuie să le urmeze.

În plus, dacă un Forum este furnizat în cadrul Site-ului web, acesta poate permite utilizatorilor să posteze întrebări care să primească răspuns din partea experților care colaborează cu noi. Când este cazul, acești experți sunt plătiți de către noi pentru timpul petrecut pentru a răspunde întrebărilor membrilor, dar opiniile pe care aceștia le exprimă le aparțin. Oferim acces la experți și îndrumare din partea acestora în cadrul Forumului, exclusiv ca serviciu informativ și educativ pentru membrii Site-ului web.

Politica noastră pentru acest Site web este de a revizui Conținutul creat de utilizator, în măsura în care este posibil, fie înainte, fie după postarea respectivului Conținut creat de utilizator. Pre-moderarea înseamnă că Conținutul creat de utilizator nu va fi postat pe Forum și nu poate fi accesat sau vizualizat de către alți membri ai Site-ului web până când acesta nu a fost revizuit de către noi și noi nu am stabilit că respectivul Conținut creat de utilizator este adecvat pentru postarea pe Forum. Acest proces înseamnă, de asemenea, că respectivul Conținut creat de utilizator trimis spre postare nu va fi postat în timp real și se poate să nu fie postat niciodată dacă stabilim că acesta este inadecvat pentru Site-ul web. Post-moderarea înseamnă că respectivul Conținut creat de utilizator va fi revizuit de către noi odată ce a fost postat pe Site-ul web. Conținutul creat de utilizator post-moderat despre care Proprietarul site-ului consideră că nu respectă prezenții termeni sau este în alt mod inadecvat pentru Site-ul web va fi eliminat de pe Site-ul web, fără ca utilizatorul să fie înștiințat.

Conținutul creat de utilizator trebuie să fie adecvat pentru Forum. Fără a limita motivele pentru care conținutul creat de utilizator poate fi respins de către noi, putem respinge, edita sau elimina orice Conținut creat de utilizator care nu respectă Ghidurile comunitare pe care le punem la dispoziție, pe care trebuie să le citiți înainte de a posta orice Conținut creat de utilizator pe Site-ul web.

Trimițând Conținut creat de utilizator pentru postarea pe un Forum, de asemenea (1) confirmați că aveți dreptul să postați sau să transmiteți Conținutul creat de utilizator; (2) vă exprimați acordul că sunteți unicul responsabil pentru întregul Conținut creat de utilizator pe care l-ați trimis spre postare; și (3) acordați Proprietarului site-ului și entităților sale afiliate un drept de redevență și o licență irevocabilă, la nivel mondial, neexclusivă, perpetuă și complet sublicențiabilă de a utiliza Conținutul creat de utilizator în orice fel pe Site-ul web și pe orice alte Site-uri web deținute sau operate de către Proprietarul site-ului sau de afiliații săi (precum și pe orice site-uri de socializare corelate cu Proprietarul site-ului sau afiliații săi).

Avem libertatea de a utiliza orice idei, concepte, know-how sau tehnici conținute sau derivate din orice Conținut creat de utilizator în absolut orice scop, inclusiv dezvoltarea, fabricarea și comercializarea de produse. Prin urmare, vă rugăm să nu transmiteți sau trimiteți către noi nicio idee, sugestie sau materiale pe care doriți să le păstrați confidențiale sau pentru care vă așteptați să primiți compensații. Nu veți putea face nicio revendicare către noi în ceea ce privește orice utilizare sau neutilizare a Conținutului creat de utilizator. Când trimiteți Conținut creat de utilizator, înțelegeți că avem dreptul, dar nu și obligația de a utiliza, afișa și publica numele, fotografia, înfățișarea, vocea, prestația, informațiile dumneavoastră biografice și/sau declarațiile în întreaga lume și fără limitare de timp pe Site-ul web și pe orice site-uri web afiliate sau succesoare ori pe canalele de socializare deținute sau operate de noi sau de către afiliații noștri. Dacă beneficiem de oricare dintre aceste drepturi, înțelegeți și vă exprimați acordul că nu veți primi nicio altă considerație, plată, înștiințare sau creditare și nici nu vi se va cere să aprobați modul în care Proprietarul site-ului le utilizează.

Luați la cunoștință că Forumurile conțin opinii și puncte de vedere ale altor utilizatori. Luați la cunoștință și că nu suntem responsabili pentru acuratețea oricărui Conținut creat de utilizator de pe Site-ul web. Înțelegeți și vă exprimați acordul că întregul Conținut creat de utilizator este responsabilitatea exclusivă a persoanei care a postat Conținutul. Înțelegeți și vă exprimați acordul că veți evalua și veți suporta toate riscurile asociate cu utilizarea oricărui Conținut creat de utilizator, inclusiv orice decizie de a vă baza pe acuratețea, caracterul complet sau utilitatea respectivului Conținut creat de utilizator.

Ne rezervăm dreptul ca în orice moment să întrerupem, temporar sau definitiv, capacitatea dumneavoastră de a încărca Conținut creat de utilizator și/sau capacitatea dumneavoastră de a accesa Conținutul creat de utilizator cu sau fără înștiințare, la latitudinea noastră. Vă exprimați acordul că nu vom avea nicio responsabilitate față de dumneavoastră sau orice terță parte pentru orice suspendare sau întrerupere a acceptării Conținutului creat de utilizator.

Rețineți că întregul Conținut creat de utilizator pe care îl trimiteți către Site-ul web printr-un dispozitiv mobil va fi stocat pe acel dispozitiv mobil. Securitatea și siguranța dispozitivului dumneavoastră mobil și a informațiilor și materialelor pe care le conține acesta, precum și orice parole pe care le utilizați pe dispozitivul dumneavoastră și pentru a accesa Site-ul web, sunt exclusiv responsabilitatea dumneavoastră.

Stocarea Conținutului creat de utilizator

Putem impune o valoare maximă pentru stocarea Conținutului creat de utilizator pe Site-ul web. Nu suntem responsabili pentru nicio pierdere sau daună pe care le puteți suferi ca urmare a oricărei ștergeri sau incapacitate de stocare a oricăror mesaje, comunicări sau a altor Conținuturi create de utilizator asociate cu respectarea valorii maxime de stocare.

Termeni suplimentari

Termenii suplimentari pot guverna anumite caracteristici sau conținuturi ale Site-ului web, precum ofertele, tragerile la sorți cu premii, competițiile, concursurile și loteriile. Participând la orice activitate pe Site-ul web guvernată de termeni suplimentari, precum o tragere la sorți cu premii, competiție, concurs sau loterie cu Reguli oficiale, vă exprimați acordul că vă veți supune respectivilor termeni suplimentari în plus față de prezenții Termeni de utilizare.

Declinarea responsabilității în ceea ce privește garanțiile legate de utilizarea Site-ului web

SITE-UL WEB ESTE FURNIZAT „CA ATARE” ȘI „AȘA CUM ESTE DISPONIBIL”. CU EXCEPȚIA CAZURILOR PREVĂZUTE ÎN MOD SPECIFIC ÎN PREZENTA, ÎN MĂSURA MAXIMĂ PERMISĂ DE LEGISLAȚIA APLICABILĂ, PROPRIETARUL SITE-ULUI DECLINĂ ÎN MOD EXPRES TOATE GARANȚIILE DE ORICE FEL, INDIFERENT DACĂ SUNT EXPLICITE, LEGALE SAU IMPLICITE, INCLUSIV, FĂRĂ LIMITARE, ORICE GARANȚII DE VANDABILITATE, ADECVARE PENTRU UN ANUMIT SCOP ȘI NEÎNCĂLCAREA ALTOR DREPTURI.

PROPRIETARUL SITE-ULUI NU FACE NICI UN FEL DE GARANȚIE CĂ SITE-UL WEB VA ÎNTRUNI CERINȚELE DUMNEAVOASTRĂ SAU CĂ ACCESUL LA SITE-UL WEB VA FI NEÎNTRERUPT, LA TIMP, SECURIZAT SAU LIPSIT DE ERORI ORI CĂ DEFECTELE, DACĂ EXISTĂ, VOR FI CORECTATE. PROPRIETARUL SITE-ULUI NU OFERĂ NICIO GARANȚIE CU PRIVIRE LA REZULTATELE CARE POT FI OBȚINUTE DIN UTILIZAREA SITE-ULUI WEB SAU CU PRIVIRE LA ACURATEȚEA, CALITATEA SAU FIABILITATEA ORICĂROR INFORMAȚII OBȚINUTE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI WEB.

ÎNȚELEGEȚI ȘI VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL CĂ ORICE MATERIALE ȘI/SAU DATE DESCĂRCATE SAU OBȚINUTE ÎN ALT FEL PRIN INTERMEDIUL UTILIZĂRII SITE-ULUI WEB SUNT UTILIZATE PE PROPRIUL RISC ȘI CĂ VEȚI FI UNICUL RESPONSABIL PENTRU ORICE DETERIORARE A SISTEMULUI DUMNEAVOASTRĂ COMPUTERIZAT SAU ORICE PIERDERE DE DATE CARE REZULTĂ DIN DESCĂRCAREA RESPECTIVELOR MATERIALE ȘI/SAU DATE.

NICIUN SFAT ȘI NICIO INFORMAȚIE, INDIFERENT DACĂ SUNT ÎN FORMĂ ORALĂ SAU SCRISĂ, PE CARE LE OBȚINEȚI DE LA PROPRIETARUL SITE-ULUI PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI WEB NU VOR REPREZENTA O ALTĂ GARANȚIE DECÂT CELE EXPRIMATE ÎN MOD EXPLICIT ÎN PREZENTUL.

Limitări ale responsabilității

ÎNȚELEGEȚI ȘI VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL ÎN MOD EXPLICIT CĂ, ÎN NICIO CIRCUMSTANȚĂ, PROPRIETARUL SITE-ULUI, AFILIAȚII SĂI ȘI ORICARE DINTRE ADMINISTRATORII, DIRECTORII, ANGAJAȚII, AGENȚII, MANDATARII SAU ALȚI REPREZENTANȚI RESPECTIVI AI ACESTUIA NU VOR FI RESPONSABILI PENTRU DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, SPECIALE, INCIDENTALE, PE CALE DE CONSECINȚĂ, PUNITIVE SAU AGRAVATE INCLUSIV, FĂRĂ LIMITARE, ORICE PIERDERE A UTILIZĂRII, PIERDERI DE VENITURI, ECONOMII SAU PROFITURI, PIERDERI DE DATE, PIERDERI ADUSE REPUTAȚIEI, COSTURI DE ACHIZIȚIE A SERVICIILOR SUBSTITUENTE SAU ORICE ALTE DAUNE INDIRECTE, SPECIALE, INCIDENTALE SAU PE CALE DE CONSECINȚĂ, INDIFERENT CUM AR FI CAUZATE ȘI PE BAZA ORICĂREI TEORII A RESPONSABILITĂȚII INDIFERENT DACĂ ESTE VORBA DE ÎNCĂLCAREA CONTRACTULUI, PREJUDICII (INCLUSIV NEGLIJENȚĂ SAU RESPONSABILITATE STRICTĂ) SAU REZULTÂND ÎN ALT FEL DIN (1) UTILIZAREA SAU INCAPACITATEA DE A UTILIZA SITE-UL WEB; (2) COSTUL ACHIZIȚIEI DE SERVICII, ARTICOLE SAU SITE-URI WEB SUBSTITUENTE; (3) ACCESUL NEAUTORIZAT SAU MODIFICAREA MATERIALELOR TRANSMISE SAU DATELOR DUMNEAVOASTRĂ (INCLUSIV INFORMAȚII CU CARACTER PERSONAL); (4) DECLARAȚIILE SAU COMPORTAMENTUL TERȚELOR PĂRȚI PE SITE-UL WEB; SAU (5) ORICE ALTE CHESTIUNI LEGATE DE SITE-UL WEB. ACESTE LIMITĂRI SE VOR APLICA INDIFERENT DACĂ PROPRIETARUL SITE-ULUI A FOST ATENȚIONAT SAU NU CU PRIVIRE LA POSIBILITATEA DE CREARE A ACESTOR DAUNE ȘI FĂRĂ A ADUCE ATINGERE ORICĂREI INCAPACITĂȚI ȘI ÎN POFIDA FAPTULUI CĂ NU EXISTĂ UN SCOP ESENȚIAL AL SOLUȚIILOR LEGALE LIMITATE. ACEASTĂ EXCLUDERE A RESPONSABILITĂȚII SE VA APLICA ÎN MĂSURA MAXIMĂ PERMISĂ DE LEGISLAȚIA APLICABILĂ.

Notificări privind mărcile comerciale

Mărcile comerciale și denumirile de marcă afișate pe acest Site web sunt proprietatea Proprietarului site-ului, afiliaților săi sau proprietarilor terți. Nu vi se permite să utilizați sau să afișați orice mărci comerciale sau mărci de serviciu deținute de Proprietarul site-ului fără consimțământul prealabil exprimat în scris. Nu vi se permite să utilizați sau să afișați orice alte mărci comerciale sau mărci de serviciu afișate pe acest Site web fără permisiunea proprietarilor respectivi.

Modificarea sau suspendarea Site-ului web

Vom depune eforturi rezonabile pentru a face Site-ul web disponibil, dar se poate ca din când în când să fim nevoiți să întrerupem, restricționăm, modificăm sau încetăm, temporar sau definitiv, funcționarea Site-ului web sau a unor părți din acesta fără înștiințare. Nu vom fi responsabili pentru nicio daună sau pierdere pe care o puteți suferi ca rezultat al unor astfel de acțiuni.

Încetare

Putem ca în orice moment să încetăm utilizarea sau accesul dumneavoastră la Site-ul web și să putem șterge Conținutul creat de utilizator care vă aparține, în tot sau în parte, fără înștiințare prealabilă, dacă avem motive temeinice să procedăm astfel, care includ orice încălcare de către dumneavoastră a prezenților Termeni de utilizare și a Ghidurilor comunitare. Nu vom fi responsabili pentru nicio pierdere sau daună pe care le puteți suferi ca rezultat al încetării de către dumneavoastră a utilizării Site-ului web în aceste circumstanțe. În eventualitatea oricărei încetări, trebuie să opriți utilizarea Site-ului web și vă exprimați acordul că prevederile Contractului în ceea ce privește Proprietatea, Notificările privind mărcile comerciale, Despăgubirea, Declinarea responsabilității sau Garanțiile, Limitările responsabilității și Legislația aplicabilă vor supraviețui acestei încetări.

Link-uri către site-uri terțe

Acest Site web poate conține link-uri sau referințe la Site-uri web terțe. Aceste link-uri sunt furnizare numai pentru comoditatea dumneavoastră. Nicio promovare a unui produs, a unui serviciu sau a unei informații terțe, nu este exprimată explicit sau implicit prin informații, materiale sau conținuturi ale terței părți care sunt publicate, la care se face referire, care sunt incluse sau către care există link-uri pe sau de la acest Site web. Orice informații, date, opinii, recomandări, produse sau servicii furnizate de respectivele terțe părți prin link-uri către alte Site-uri web sau în alt fel puse la dispoziție prin Site-urile web respective aparțin exclusiv acestor terțe părți și nu Proprietarului site-ului. Modul în care dumneavoastră utilizați respectivele Site-uri web terțe se supune termenilor de utilizare și politicilor de confidențialitate ale acelor Site-uri web.

Despăgubire

Vă exprimați acordul să despăgubiți și să exonerați de răspundere Proprietarul site-ului și afiliații acestuia, precum și pe administratorii, directorii, angajații, agenții sau alți reprezentanți respectivi ai acestora de și împotriva oricăror revendicări, răspunderi, daune și cheltuieli, inclusiv fără limitare toate taxele și costurile legale care decurg din sau sunt corelate cu (a) încălcarea de către dumneavoastră a prezenților Termeni de utilizare; (b) modul în care utilizați acest Site web, inclusiv fără limitare transmiterea sau amplasarea de informații sau materiale de către dumneavoastră pe acest Site web; și (c) orice revendicări sau acuzații conform cărora orice parte a Conținutului creat de utilizator transmis de dumneavoastră încalcă proprietatea intelectuală sau alte drepturi de proprietate ori drepturi de confidențialitate ale altei terțe părți.

Modificările aduse prezenților termeni

Putem aduce modificări termenilor de utilizare din când în când la latitudinea noastră, actualizând prezenții Termeni de utilizare pe acest Site web și specificând data intrării în vigoare a noii versiuni a termenilor de utilizare. Data indicată la „Ultima modificare”, în partea de sus a prezenților Termeni de utilizare, va indica când au fost făcute ultimele modificări. Faptul că veți continua să utilizați Site-ul web după postarea unei noi versiuni a Termenilor de utilizare constituie acceptul dumneavoastră față de respectivele modificări. În consecință, ori de câte ori vizitați aceste Site-uri web, trebuie să verificați pentru a vedea dacă a fost postată o nouă versiune a prezentului Contract.

Informații de contact

Dacă aveți orice întrebări sau preocupări în ceea ce privește prezenții Termeni de utilizare sau Site-ul web, ne puteți contacta așa cum se arată în Politica de confidențialitate sau la secțiunea „Contactați-ne” de pe acest Site web.

Caracterul separabil al prevederilor Contractului

Dacă orice parte sau prevedere din prezenții Termeni de utilizare va fi considerată ilegală, nulă, invalidă sau inadecvată pentru punerea în aplicare, respectiva porțiune va fi considerată separată de prezenții Termeni de utilizare și nu va afecta validitatea și punerea în aplicare a restului prevederilor.

Supraviețuirea

Toate secțiunile vor supraviețui încetării dreptului de utilizare al Site-ului web..

Legislația aplicabilă și jurisdicția

Informațiile de pe Site-ul web sunt concepute exclusiv pentru utilizarea de către locuitorii din Statele Unite ale Americii. Alte țări pot avea legi, cerințe de reglementare sau practici medicale care diferă de cele din Statele Unite ale Americii. Contractul și rezolvarea oricăror dispute legate de Contract, Site-ul web sau articole pe care le achiziționați prin intermediul Site-ului web și orice obligații necontractuale care decurg din prezenții termeni sau au legătură cu aceștia, vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legislația Statelor Unite ale Americii, fără a lua în considerare niciun principiu al conflictului de legi. Orice acțiune juridică sau proces între Proprietarul site-ului și dumneavoastră, în legătură cu Contractul, va fi înaintată exclusiv unui tribunal din jurisdicția competentă din Statele Unite ale Americii și vă exprimați acordul de a vă pune la dispoziția jurisdicției personale și exclusive a respectivului tribunal.