DE CE ACUVUE®?

Ce inspiră designul lentilelor noastre de contact?

Ochii dumneavoastră sunt o inspirație pentru noi. De peste 30 de ani am lucrat fără încetare să creăm lentile de contact care funcționează în armonie cu unicitatea ochilor dumneavoastră, stilul de viață pe care-l duceți și nevoile dumneavoastră de corectare a vederii.Înțelegem cât de importantă este vederea pentru dumneavoastră și ne-am asumat misiunea de a fi liderul mondial în domeniul lentilelor de contact, dedicat creării unor produse de cea mai înaltă calitate.

Suport pentru ochi cu sensibilități

Simți că ochii tăi sunt predispuși la sensibilitate, iritare sau alergii? Ei bine, daca ai aceste predispoziții, credem ca merita sa îți traiesti viata într-un mod confortabil. De aceea am dezvoltat lentile de contact care ajuta la mentinerea hidratării si previn iritația pentru a vă ajuta să vă mențineți ochii cât mai confortabili.

Performanță în medii solicitante

Petreceți ore întregi în fața calculatorului? Sunteți expuși la medii uscate sau cu praf? Oricare dintre aceste situații vă poate afecta ochii. Bine că am creat lentile de contact care ajuta la mentinerea confortului pe tot parcursul zilei.

ÎNCEPEȚI SĂ FOLOSIȚI LENTILELE DE CONTACT

Găsiți un medic în apropiere care vă poate adapta cu lentilele de contact marca ACUVUE®.