Vedere clară și precisă pentru persoanele cu astigmatism

Lentilele de contact ACUVUE OASYS® for ASTIGMATISM oferă o excelentă senzație de confort și performanță în medii solicitante2.

Împreună cu tehnologia noastră unică Accelerated Stabilisation Design™ ce menține lentila în poziție, indiferent de cât de activă este ziua dvs, vederea dumneavoastră rămâne stabilă, precisă și clară2,3.

ACUVUE OASYS® for ASTIGMATISM Contact Lenses, for clear and stable vision, even when playing sport.

Cereți ACUVUE OASYS® for ASTIGMATISM dacă:

 • Aveți astigmatism2,3
 • Aveți nevoie de lentile de contact care să rămână stabile pentru a beneficia de o vedere  clară indiferent de ceea ce faceți. 2,3
 • Lucrați foarte mult cu dispozitive digitale
 • Petreceți timp în medii încălzite sau cu aer condiționat
 • Vă simțiți ochii obosiți pe durata zilei
 • Ați dori o lentilă de contact extrem de confortabilă4
 • Preferați lentile reutilizabile, pe care să le înlocuiți cu o pereche nouă de două ori pe lună
 • Vă doriți lentile de contact care să vă ofere protecție împotriva transmiterii razelor UV nocive.*
Vision Correction

Corecția vederii

Vedere clară și stabilă și senzația de libertate cu lentile de contact pentru persoanele cu astigmatism2,3.

Technology

Tehnologie

Lentile ultra-moi pentru astigmatism ce îmbină două tehnologii demonstrate-– Accelerated Stabilisation Design™ (ASD) pentru o vedere clară și precisă2,3 si  HYDRACLEAR® PLUS ce ajută la reducerea senzației de ochi uscat și menține hidratarea5.

UV Protection

Protecție UV

Oferiți protecție suplimentară ochilor dvs. împotriva transmiterii radiațiilor UV nocive folosind lentile de contact cu cel mai înalt indice de filtrare UV *.

 

Package

Ambalaj

Disponibile în pachet de 6 sau 12 lentile de contact- recomandate pentru înlocuirea la două săptămâni, cu purtare zilnică. Este necesară soluția de întreținere.

Chiar dacă aveți astigmatism vă puteți bucura de beneficiile lentilelor de contact. Tehnologia noastră Accelerated Stabilisation Design™ utilizează dinamica clipitului dumneavoastră pentru a menține lentila de contact în poziția corectă și de a vă oferi o vedere clară indiferent de mișcarea capului2,3. Urmăriți filmulețul nostru și observați beneficiile purtării lentilelor.

Beneficiați de o testare gratuită** a lentilelor de contact Acuvue ACUVUE®

 • Aflați cum puteți obține o pereche gratuită1 de lentile de contact ACUVUE® pentru testare aici
 • Când vă programați pentru un consult optometric solicitați și o adaptare a lentilelor de contact.
 • Întrebați specialistul în îngrijirea ochilor dacă ACUVUE OASYS® for Astigmatism sunt o alegere bună în ceea ce privește lentilele de contact, luând în considerare stilul dumneavoastră de viață și nevoile de corectare a vederii pe care le aveți.***

SFATURI DE CALITATE

Cu ACUVUE scopul nostru este să facem purtarea lentilelor de contact cât mai ușoară, sănătoasă și confortabilă. Urmăriți filmulețele noastre și descărcați ghidurile de utilizare aici:

Declinarea răspunderii și referințe:

* Toate lentilele de contact ACUVUE® au filtru UV clasa 1 sau clasa 2 pentru a oferi protecţie suplimentară împotriva transmiterii radiaţiilor UV nocive către cornee şi în interiorul ochiului.Lentilele de contact cu filtru UV NU reprezintă un substituent pentru dispozitivele oculare care absorb radiaţiile UV cum ar fi ochelarii de soare şi ochelarii de protecţie cu filtru UV deoarece nu acoperă complet ochiul şi anexele oculare. Folosiți în continuare dispozitivele oculare care absorb radiațiile UV așa cum v-a recomandat specialistul.

** Specialistul dumneavostră vă poate confirma daca lentilele de contact ACUVUE sunt potrivite ochilor dvs.

*** Pot fi aplicate taxe de consultaţie și adaptare. Citiți termenii și condițiile

1. JJVC Date la dosar 2015. Euromonitor International Limited; metodă curentă; rate de schimb fixe pe 2015; toate canalele, inclusiv definiții standard Euromonitor;  vânzările lentilelor de contact cu valoare retail pe  2014, folosind definițiile stardard . . „Global” și „Internațional” sunt definite ca 32 de țări de top din  vânzările lentilelor de contact cu valoare retail pe  2014. Aceste țări înregistrează 91.3% din vânzările lentilelor de contact cu valoare retail pe  2014.

2. McIlraith R, Young G, Hunt C. Toric lens orientation and visual acuity in non-standard conditions. CLAE. 2010;33:23-26.
3. Chamberlain P, Morgan P, Moody K, et al. Fluctuation in visual acuity during soft toric contact lens wear. Optom Vis Sci. 2011;88:E534-E538.
4. Date la dosar 2014. În 14 studii clinice publicate pe  www.clinicaltrials.gov*, Familia lentilelor de contact  ACUVUE OASYS® nu are   comparație în confort. www.clinicaltrials.gov este un site deținut de NIH. Cele 14 studii clinice au evaluat confortul subiectiv ca un final primar sau secundar la unui proces.  Recenzie făcută din  14octombrie 2014.  

5. . JJVC Date la dosar 2013, 2014 & Chestionar online printre 1503 de purtători de lentile de contact cu vârste cuprinse între 18-39 ani în 5 țări: Statele Unite ale Americii, Franța, Germania și Japonia în 2013.  Dintre acei subiecți care au încercat cel puțin un brand de lentile de contact, 68 % purtători de Acuvue Oasys ® for ASTIGMATISM au afirmat că lentilele lor sunt cele mai confortabile pe care le-au folosit în timpul utilizării sipozitivelor digitale, 21% din purtătorii ACUVUE OASYS® for ASTIGMATISM au fost de acord că lentilele lor sunt cele mai confortabile pentru astigmatism pe care le-au purtat în timpul utilizării dispozitivelor digitale versus  12% Air Optix® for ASTIGMATISM.