CONFORT DE DURATĂ, FĂRĂ COMPARAȚIE, OFERIT DE BRANDUL NR. 1 ÎN DOMENIUL LENTILELOR DE CONTACT3

În prezent locuim și lucrăm în medii solicitante, iar una dintre provocările pe care întâlnite de ochii noștri este timpul alocat ecranelor digitale. Acest lucru poate duce la destabilizarea filmului lacrimal, provocând uscăciune oculară, vedere încețoșată și oboseala ochilor.

Tehnologia HYDRACLEAR® PLUS  din ACUVUE OASYS® ajută la stabilizarea filmului lacrimal oferind o purtare confortabilă și vedere excelentă în momentul utilizării unui dispozitiv digital4.

Așadar, dacă vă simțiți ochii obosiți după ore întregi petrecute în fața calculatoarelor, în medii încălzite sau cu aer condiționat, lentilele reutilizabile          ACUVUE OASYS® sunt alegerea ideală pentru dvs.

 

Cereți lentilele de contactACUVUE OASYS® dacă:

 • Lucrați foarte mult cu dispozitive digitale
 • Petreceți timp în medii încălzite sau cu aer condiționat
 • Vă simțiți ochii obosiți pe durata zilei
 • Vă doriți lentile de contact care să ofere o excelentă senzație de confort și performanță în medii socilitante 4
 • Vă doriți ochi albi și strălucitori pe durata întregii zile 5
 • Preferați lentile reutilizabile, pe care să le înlocuiți cu o pereche nouă de două ori pe lună
 • Suferiți de miopie, hipermetropie sau aveți astigmatism **
 • Vă doriți lentile de contact care să vă ofere protecție împotriva transmiterii razelor UV nocive.*

 

 

Vision Correction

Confort

Confort superior chiar și când vine vorba să folosiți dispozitive digitale

 

Technology

Tehnologie

HYDRACLEAR® PLUS ajută la stabilizarea filmului lacrimal pentru a micșora uscăciunea oculară și pentru a menține hidratarea6.

 

UV Protection

Protecție UV

Oferiți protecție suplimentară ochilor dvs. împotriva transmiterii radiațiilor UV nocive folosind lentile de contact cu cel mai înalt indice de filtrare UV.*

 

Package

Ambalaj

Disponibile în pachet de 6 sau 12 lentile de contact- recomandate pentru înlocuirea la două săptămâni, cu purtare zilnică. Este necesară soluția de curățare.

Descoperiți alinare pentru ochii uscați și obosiți mulțumită tehnologiei HYDRACLEAR® PLUS din lentilele de contact ACUVUE OASYS® . Urmăriți filmulețul nostru și decoperiți beneficiile. 

Beneficiați de o testare gratuită*** a lentilelor de contact ACUVUE®

 • Aflați cum puteți obține o pereche gratuită1 de lentile de contact ACUVUE® pentru testare aici
 • Când vă programați pentru un consult optometric solicitați și o adaptare a lentilelor de contact.
 • Întrebați specialistul în îngrijirea ochilor dacă ACUVUE OASYS® sunt o alegere bună în ceea ce privește lentilele de contact, luând în considerare stilul dumneavoastră de viață și nevoile de corectare a vederii pe care le aveți**

SFATURI UTILE

Cu ACUVUE scopul nostru este să facem purtarea lentilelor de contact cât mai ușoară, sănătoasă și confortabilă. Urmăriți filmulețele noastre și descărcați ghidurile de utilizare aici

Declinarea răspunderii și  referințe:

* Toate lentilele de contact ACUVUE® au filtru UV clasa 1 sau clasa 2 pentru a oferi protecţie suplimentară împotriva transmiterii radiaţiilor UV nocive către cornee şi în interiorul ochiului.Lentilele de contact cu filtru UV NU reprezintă un substituent pentru dispozitivele oculare care absorb radiaţiile UV cum ar fi ochelarii de soare şi ochelarii de protecţie cu filtru UV deoarece nu acoperă complet ochiul şi anexele oculare. Folosiți în continuare dispozitivele oculare care absorb radiațiile UV așa cum v-a recomandat specialistul.

** Specialistul dumneavostră vă poate confirma daca lentilele de contact ACUVUE sunt potrivite ochilor dvs.

*** Pot fi aplicate taxe de consultaţie și adaptare. Citiți termenii și condițiile

1. Date la dosar 2014. În 14 studii clinice publicate pe  www.clinicaltrials.gov*, Familia lentilelor de contact  ACUVUE OASYS® nu are   comparație în confort. www.clinicaltrials.gov este un site deținut de NIH. Cele 14 studii clinice au evaluat confortul subiectiv ca un final primar sau secundar la unui proces.  Recenzie făcută din  14octombrie 2014.  2. Young G, Riley C, Chalmers R & Hunt C. Hydrogel Lens Comfort in Challenging Environments and the Effect of Refitting with Silicone Hydrogel Lenses. Optom Vis Sci. 2007;84(4):302-308.
3. JJVC Date la dosar 2015. Euromonitor International Limited; metodă curentă; rate de schimb fixe pe 2015; toate canalele, inclusiv definiții standard Euromonitor;  vânzările lentilelor de contact cu valoare retail pe  2014, folosind definițiile stardard . . „Global” și „Internațional” sunt definite ca 32 de țări de top din  vânzările lentilelor de contact cu valoare retail pe  2014. Aceste țări captează 91.3% din vânzările lentilelor de contact cu valoare retail pe  2014. 4. Young G and Sulley A. Soft contact lens fitting revisited. Sovremennaya Optometry 2013, # 6 July; P. 18-24 – and CSM.
5. JJVC Date la dosar  2011. n=171. 72% au afirmat că sunt excelente în a face ochii să arate albi și curați întreaga zi.
6. JJVC Date la dosar 2013, 2014 & Chestionar online printre 1503 de purtători de lentile de contact cu vârste cuprinse între 18-39 ani în 5 țări: Statele Unite ale Americii, Franța, Germania și Japonia în 2013.  Dintre acei subiecți care au încercat cel puțin un brand de lentile de contact, 68 % purtători de Acuvue Oasys ® au afirmat că lentilele lor sunt cele mai confortabile pe pe care le-au folosit în timpul utilizării sipozitivelor digitale.