Ajutor în menținerea ochilor sănătoși, cu o senzație naturală de confort.1

Dacă vreți să purtați lentile de contact în fiecare zi și acordați importanță sănătății ochilor2, lentilele de contact 1-DAY ACUVUE® TruEye® sunt alegerea ideală pentru dumneavoastră.

Împreună cu tehnologia HYDRACLEAR®, lentilele de contact 1-DAY ACUVUE® TruEye® oferă senzația ochiului fără lentilă, chiar și la sfârșitul zilei

3,4.

1-DAY ACUVUE® TruEye® Contact Lenses, to help keep your eyes in their natural state all day and over time.

Cereți 1-DAY ACUVUE® TruEye® dacă:

  • Considerați sănătatea ochilor o prioritate;
  • Vă doriți lentile de contact cu o senzație naturală de confort3,4
  • Vă doriți ochi albi și strălucitori pe durata întregii zile;
  • Suferiți de miopie, hipermetropie sau aveți astigmatism;
  • Duceți o viața agitată și activă;
  • Vă doriți lentile de contact pe care să le purtați toată ziua, în fiecare zi sau doar ocazional;
  • Vă doriți protecție cu cel mai înalt indice de filtrare UV pentru ochii dvs. în lentile de contact zilnice de unică utilizare*.
Vision Correction

Confort

Asigură o purtare sănătoasă a lentilelor fără să compromită senzația naturală de confort3,4.

 

 

Technology

Tehnologie

Tehnologia HYDRACLEAR® și materialul lentilei cu o performanță ridicată ajută la menținerea unei vederi clare și stabile**.

 

UV Protection

Protecție UV

Oferiți protecție suplimentară ochilor dvs. împotriva transmiterii radiațiilor UV nocive folosind lentile de contact cu filtru UV clasa 1*.

 

Package

Mărimi de ambalaj

Lentile de contact zilnice de unică utilizare disponibile în pachete de 10, 30 sau 90 lentile de contact.

 

Beneficiați de o testare gratuită*** a lentilelor de contact ACUVUE

  • Aflați cum puteți obține o pereche gratuită1 de lentile de contact ACUVUE® pentru testare aici
  • Când vă programați pentru un consult optometric solicitați și o adaptare a lentilelor de contact.
  • Întrebați specialistul în îngrijirea ochilor dacă 1-DAY ACUVUE® TruEye® sunt o alegere bună în ceea ce privește lentilele de contact, luând în considerare stilul dumneavoastră de viață și nevoile de corectare a vederii pe care le aveți****.

Sfaturi utile

Cu ACUVUE scopul nostru este să facem purtarea lentilelor de contact cât mai ușoară, sănătoasă și confortabilă. Urmăriți filmulețele noastre și descărcați ghidurile de utilizare aici

Declinarea răspunderii și referințe:

* Toate lentilele de contact ACUVUE® au filtru UV clasa 1 sau clasa 2 pentru a oferi protecţie suplimentară împotriva transmiterii radiaţiilor UV nocive către cornee şi în interiorul ochiului. Lentilele de contact cu filtru UV NU reprezintă un substituent pentru dispozitivele oculare care absorb radiaţiile UV cum ar fi ochelarii de soare şi ochelarii de protecţie cu filtru UV deoarece nu acoperă complet ochiul şi anexele oculare. Folosiți în continuare dispozitivele oculare care absorb radiațiile UV așa cum v-a recomandat specialistul.

**Comparabil cu ochiul liber pe comfort și  5 din 6 măsurări ale sănătății oculare (hiperemie limbică, vascularizarea corneei, colorarea corneei, hiperemie conjunctivală bulbară și conjunctivita papilară). Nu au fost observate diferențe între subiecții purtând  1-DAY ACUVUE®  TruEye®  și cei cu ochelari în privința evaluării biomicroscopice, exceptând dezepitelizarea conjunctivală.  Nivelurile absolute ale evaluării biomicroscopice au fost scăzute, iar diferențele între grupuri nu sunt considerate a fi relevante clinic.

***Vă rugăm să aveți în vedere că se pot aplica taxe pentru testarea profesională a acuității vizuale și pentru adaptare. Consultați integral termenii și condițiile. 

****Specialistul dumneavostră vă poate confirma daca lentilele de contact ACUVUE sunt potrivite ochilor dvs.

1. Morgan PB et al. Ocular physiology and comfort in neophyte subjects fitted with daily disposable silicone hydrogel contact lenses. Cont Lens Anterior Eye. 2013;36(3):118–125. Studiu realizat pe durata a peste 365 zile.

2. JJVC date la dosar 2015. Chestionare online la purtătorii de lentile de contact n=397, Statele Unite ale Americii. Purtători de lentile de contact care poartă lentilele minim 14 ore pe zi și mai mult de 5 zile pe săptămână și Q. B8, cu afirmația 13 ” ochi sănătoși acum și în viitor.”

3. Chamberlain P et al. Comfort and physiological response of neophytes with a daily disposable silicone hydrogel contact lens. CLAE, 2009, 32:5, 210-254.
4. JJVC Date la dosar 2013. Optom Vis Sci.2005 Jun;82(6):467–72.