Dacă simțiți un disconfort neobișnuit la nivelul ochilor sau vă confruntați cu modificări ale vederii, contactați urgent un profesionist în îngrijirea ochilor. Dacă aveți întrebări referitoare la lentilele de contact marca ACUVUE®, puteți consulta rubrica Întrebări frecvente. Probabil veți găsi răspunsul acolo.

Dacă aveți întrebări, comentarii sau neclarități în legătură cu Politica noastră de confidențialitate, lentilele de contact ACUVUE® sau gestionarea informațiilor de pe acest site, să ne scrieți sau să ne trimiteți un e-mail, folosind formularul de mai jos.

Prin email

[email protected]

Prin telefon

+40 737 800 490

Prin posta

Str. Horia Macelariu nr.61-81, Sector 1, Bucuresti

Va rugam sa rețineți că, utilizând informațiile de contact de mai jos, datele personale și mesajul dvs. vor fi procesate de un distribuitor local al companiei Johnson și Johnson din țara dvs. În consecință, Johnson & Johnson nu este responsabil pentru securitatea, practicile de confidențialitate și prelucrarea informațiilor personale efectuate de distribuitori. Orice întrebări sau preocupări cu privire la prelucrarea informațiilor personale trebuiesc adresate distribuitorului. Cu toate acestea, în cazul unui reclamatii privind evenimentele adverse sau calitatea produselor, distribuitorii pot furniza catre J & J informațiile necesare, pentru ca J & J să își respecte obligațiile legale legate de farmacovigilență sau de calitatea produselor. În acest caz, J & J vă va procesa datele în conformitate cu politica de confidențialitate.

 
Johnson & Johnson Vision Care has made the decision to change their business approach in Romania

Johnson & Johnson Vision Care and Optical Network commonly agreed that effective 30th January 2017 Optical Network will be the distributor of Johnson & Johnson Vision Care contact lenses in the Romanian market by taking full responsibility of the commercial strategy in the market.

Johnson & Johnson Vision Care is working closely with customers to ensure minimal disruption during this transition. In order to provide ongoing support during the transition period, Johnson & Johnson Vision Care encourages eye care professionals to contact their local customer services representative for further information.

Johnson & Johnson Vision Care a luat decizia de a-si schimba modelul de afacere din

Johnson & Johnson Vision Care si Optical Network de comun au agreat ca incepand cu data de 30 Ianuarie 2017, Optical Network va fi distribuitorul lentilelor de contact Acuvue pe piata din Romania preluand responsabilitati depline pentru strategiile commercial din piata.

Johnson & Johnson Vision Care lucraza in stransa legatura cu clientii pentru a asigura o minima perturbare pe parioada de tranzitie. Pentru a oferi un suport continu pe perioada de tranzitie, Johnson & Johnson Vision Care incurajeaza specialistii din domeniu ca pentru maiu multe detalii sa contacteze serviciul de relatii cu clientii si/sau reprezentatul local.